Contact

Stimate viitor partener

Secretul succesului produselor noastre constă și în dumneavoastră, partenerii noștri, deoarece distribuția pe scară largă a produselor BlauTech presupune și succesul dumneavoastră.

Ca întotdeauna, este important pentru noi să fim un bun partener și să contribuim la succesul dumneavoastră, oferindu-vă tot sprijinul nostru și cele mai bune condiții posibile.

Luați legătura cu noi prin intermediul platformei noastre B2B destinate revânzătorilor, unde puteți afla cum puteți deveni unul dintre partenerii noștri cu care, de 30 de ani, ne construim împreună drumul către un viitor stabil.

Stimate viitor utilizator BlauTech

În cazul oricărui produs nou, necunoscut, este posibil să aveți întrebări în numeroase privințe înainte de a cumpăra.

În magazinul nostru online nu numai că aveți acces la întreaga gamă de produse BlauTech, dar vă putem răspunde și la orice întrebare pe care o aveți despre produs.

Experiența de zeci de ani a colegilor noștri este o valoare adăugată pe care o împărtășim cu cea mai mare atenție cu toți clienții noștri.

Vă invităm să vizitați magazinul nostru online și să alegeți produsul BlauTech care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.